Despre noi

Service profesional pentru aparate de cafea

„Nu exista defectiune pe care sa n-o putem repara!”
In cei peste 20 ani de activitate, compania noastra a acumulat experienta necesara pentru a indeplini cele mai exigente cerinte ale clientilor si pentru a rezolva chiar si cele mai dificile probleme in domeniul aparaturii de preparare a cafelei.
Saeco Service promite rezolvarea oricaror defectiuni oferind service specializat pentru orice expresor de cafea profesional: de uz casnic, pentru birouri, baruri sau cafenele. Reparatiile se pot executa cu piese noi, sau second hand, in functie de aparat si de cerintele clientului.
Oferim service si intretinere pentru urmatoarele marci de aparate de cafea: Saeco, Delonghi, Jura, Rotel, Philips, Gaggia, Spidem.
*Pentru alte marci, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon:0749.926.827.

GARANTIE: Oferim garantie pentru toate automatele /expresoarele de cafea reparate in cadrul firmei noastre.


Comercializare automate cafea

Poti apela cu incredere la noi si daca nu ai vreun expresor de cafea ce necesita reparatii fiindca Saeco Service, pe langa servicii de reparatii si intretinere expresoare cafea, comercializeaza o gama variata de aparate de cafea.
Fiind o companie client- oriented, venim in intampinarea dorintelor clientului expunand in cadrul acestui site produse de inalta calitate. Suntem pregatiti sa ascultam cu atentie solicitarile clientului si sa analizam nevoile lui, reusind astfel sa punem la dispozitie expresorul potrivit de fiecare data.
Puteti gusta o cafea inainte de cumpararea aparatului!
Daca sunteti din Arad, va asteptam la sediul nostru de pe strada Mihail kogărniceanu, nr. 6, unde puteti gusta o ceasca de cafea inainte de a achizitiona aparatul de cafea dorit si va puteti convinge personal de calitatea produselor si serviciilor noastre.